Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Hezonja izdominirao protiv Crvene zvezde i utišao Beograd

Košarkaši Real Madrida večeras su nastavili s vrhunskim izvedbama u Euroligi. U petnaestom kolu su ostvarili četrnaestu pobjedu svladavši Crvenu zvezdu u Beogradu rezultatom 72:58.

Prva četvrtina je okončana s neriješenih 20:20, no aktualni europski prvaci su susret odveli na svoju stranu tijekom druge i treće četvrtine koje su dobili s ukupnih 41:25 za velikih +16 na ulasku u završnih 10 minuta. ”Kraljevi” su do kraja susreta lagano iskontrolirali dvoboj te su upisali novu uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač susreta je bio hrvatski reprezentativac Mario Hezonja koji je dočekan na veoma vulgaran način od strane navijača Crvene zvezde, no Dubrovčanin priča na terenu pa je susret okončao kao najbolji strijelac i skakač dvoboja sa 17 poena i 10 skokova. Tom učinku je dodao i tri ukradene lopte za status igrača utakmice.

Sve njegove najbolje poteze s večerašnje utakmice možete pogledati OVDJE.

U intervjuu nakon utakmice, Hezonja je pokazao svoj sportski duh pa je zaželio košarkašima Crvene zvezde i Partizana puno sreće:

Želim im svu sreću i jednima i drugima. Ima tu i novih igrača, Zvezda je promijenila trenera, nije ni njima to jednostavno. Ali Sfairopoulos je jako dobar trener, mislim da će se sve poklopiti kako treba. Već igraju dobro, sad samo trebaju nastaviti još bolje. Ja im želim svu sreću.”

Hezonja se ove sezone prometnuo kao jedna od glavnih karika momčadi te u Euroligi prosječno bilježi 12.0 poena i 4.3 skoka.

Komentari

Povezano