Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Hrgović promijenio imidž nakon poraza i poručio: “Vidimo se uskoro”

Filip Hrgović, koji je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, dugo se nije oglašavao nakon svog poraza od Daniela Duboisa u borbi za privremeni IBF-ov pojas u teškoj kategoriji. Tek nakon nekoliko mjeseci tišine, odlučio se obratiti javnosti putem svog službenog Facebook profila. U videu koji je objavio, Hrgović je pokazao da je promijenio imidž te poslao intrigantnu poruku: “Ponekad je tišina glasnija od urlika.”

Ova izjava sugerira duboko razmišljanje i refleksiju o nedavnim događajima u njegovoj karijeri, a dodatno je zaintrigirao fanove porukom “Vidimo se uskoro,” što nagovještava njegov povratak u ring. Iako još nije potvrđeno tko bi mogao biti njegov sljedeći protivnik, Hrgović jasno daje do znanja da nije odustao od svoje karijere i da možemo očekivati njegov skori povratak u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova objava izazvala je mnogo pažnje, posebno zbog izjave da će se umirovti ako izgubi od Duboisa, koji je kasnije nokautirao Anthonyja Joshuu i postao službeni IBF-ov prvak u teškoj kategoriji.

Komentari

Povezano