Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Hrvatska U17 reprezentacija svladala Nizozemsku za plasman u drugu fazu kvalifikacija za Euro

Sjajnim nastupom protiv Nizozemske, hrvatska nogometna U17 reprezentacija je izborila plasman u drugu fazu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U dvoboju trećeg kola skupine, izabranici Marijana Budimira su slavili s 3:1 za prvo mjesto skupine.

Dvoboj je riješen već nakon prvih 45 minuta igre. Hrvatska je povela u 16. minuti majstorskim golom Patrika Horvata koji se najprije fintom riješio suparničkog braniča da bi onda snažnim udarcem zabio uz pomoć grede, dok je Tino Kusanović pogotcima u 22., odnosno 35. minuti našu reprezentaciju odveo na velikih 3:0. Poseban je bio njegov prvi gol jer je iz gotovo nemogućeg kuta lobom iskosa uspio matirati protivničkog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bio konačni rezultat prvog dijela, a do kraja dvoboja je samo Levi Acheampong uspio postići počasni pogodak za Nizozemsku.

SVE GOLOVE, A I CIJELU UTAKMICU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Hrvatska je tako prvu fazu kvalifikacija zaključila sa sedam osvojenih bodova, jednim više od Nizozemske koja je također izborila drugu fazu natjecanja. U njoj će se naći 28 reprezentacija koje će se podijeliti u sedam skupina po četiri, a samo prvoplasirane momčadi će izboriti odlazak na Europsko prvenstvo koje će se sljedećeg ljeta održati u Albaniji.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano