Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Igrač HSV-a nakon gola iskazao podršku Vuškoviću

U tijeku je susret četvrtog kola njemačke 2. Bundeslige između HSV-a i Münstera. Domaćini vode s uvjerljivih 3:0, no jedna predivna scena dogodila se nakon prvog pogotka HSV-a.

Naime, napadač Robert Glatzel pogodio je za vodstvo momčad iz Hamburga, a onda je prvo rukama gestikulirao na broj 44 te potom i podigao dres Marija Vuškovića u zrak kao znak podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mario će ostati dijelom naše obitelji, nećemo ga napustiti”, poručili su iz HSV-a. To su ovom gestom i potvrdili, a sami video pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, bivši hrvatski mladi nogometni reprezentativac i bivši igrač Hajduka, Mario Vušković, kažnjen je na četiri godine zabrane igranja zbog dopinga.

Međunarodni sportski sud (CAS) u Lausannei donio presudu koja je šokirala cijelu nogometnu javnost, kako u Hrvatskoj, tako i u Njemačkoj.

Vušković je 16. rujna 2022. godine bio pozitivan na EPO poslije čega je osuđen na dvije godine suspenzije, ali se žalio na presudu pa je u konačnici dobio čak četiri godine kazne koja će isteći tek na jesen 2026. godine.

Komentari

Povezano