Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Igrači Chelsea se posvađali zbog penala, Pochettino “oprao” igrače nakon susreta

Chelsea je sinoć na Stamford Bridgeu upisao veliku pobjedu nad Evertonom. Rezultat je bio 6:0, a Cole Palmer je odigrao odličnu utakmicu. Mladi Englez je postigao čak četiri pogotka, a nakon samo 28 minuta igre je imao savršeni hattrick: postigao je gol glavom, lijevom i desnom nogom. Palmer je tako došao do 20 golova i izjednačio se na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Unatoč uvjerljivoj pobjedi, Chelsea se opet osramotio. Palmer je svoj četvrti pogodak postigao iz kaznenog udarca, a prije njega je usljedila velika svađa. Noni Madueke je izborio taj kazneni udarac te ga je htio izvesti, a isto je htio napraviti i Nicolas Jackson. Njih dvoje su se počeli svađati tko bi trebao izvesti penal te je cijela situacija izgledala kao da se dvoje male djece svađa na igralištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je kapetan Conor Gallagher otjerao obojicu i dao loptu Palmeru koji je standardni izvođač kaznenih udaraca za klub. Palmer je ove sezone pucao devet penala; svih devet je završilo u mreži protivnika.

Cijelu situaciju pogledajte u videu ispod:

Nakon utakmice se trener Mauricio Pochettino osvrnuo na cijelu situaciju te je bio jako kritičan:

Prije svega želim reći da vi, igrači, stručni stožer i klub znate da je Cole Palmer izvođač penala. Sramotno, uznemiren sam. Jako sam, jako uzrujan. U svlačionici smo razgovarali o tome kakvima se predstavljamo jer je riječ o utakmici odigranoj u ponedjeljak navečer, koju su ljudi gledali u svakoj zemlji. Ne možemo slati ovakvu sliku o sebi. Sramotno, želim se ispričati ljudima koji prate nogomet i našim navijačima, ovo je neprihvatljivo.

Mauricio Pochettino

Argentinski strateg je nakon toga oštro kritizirao svoje igrače i za Sky Sports:

Rekao sam da je ovo zadnji put da sam tolerirao ovakvo ponašanje. Sve ću ih izbaciti iz igre idući put. Ovo nije šala. Nevjerojatno je da se to dogodilo u ovakvoj utakmici. Vidimo da smo u procesu u kojem svi učimo. Moramo se promijeniti i razmišljati o grupi, a ne individualnim ostvarenjima.

Mauricio Pochettino, Sky Sports
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano