Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Ivanušec i suigrači pobjegli s terena u strahu od navijača Vitessea

Igrala se utakmica 18. kola nizozemske Eredivisie između domaćeg Vitessea i Feyenoorda za kojeg nastupa naš Luka Ivanušec. U 87. minuti susreta, pri vodstvu gostiju 2:1, utakmica je prekinuta nakon što su navijači Vitessea upali u teren i krenuli prema klupi za pričuve gdje su se nalazili gostujući igrači.

Ivanušec je u igru ušao u 80. minuti što znači da je u trenutku nereda bio na terenu te je zajedno sa svojim suigračima pobjegao u svlačionicu. Navijači Vitessea su se potom vratili na tribinu te je bilo upitno hoće li se susret nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nakon otprilike pola sata vijećanja donesena je odluka kako su uvjeti dovoljno sigurni te je utakmica odigrana do kraja. Rezultat na semaforu se više nije mijenjao, a Feyenoord je tako stigao do sva tri boda golovima Lutsharela Geertruide i Ondreja Lingra.

Situaciju pogledajte OVDJE

Feyenoord je ovom pobjedom ostao druga momčad na tablici, dok prvoplasirani PSV-a i dalje ima ogromnih deset bodova prednosti. S druge strane, Vitesse je ostao na samom dnu sa svega 12 osvojenih bodova u 18 odigranih kola.

Komentari

Povezano