Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Ivor Weitzer bivšem prvoligašu postigao fantastičan gol iz vlastite polovice

Stijene Kantride koje su do prije nekoliko godina svjedočile nekim od najzvjezdanijih trenutaka riječkog nogometa već dugo ne odzvanjaju pjesmom riječkih navijača, a i sinoć su se vjerojatno crvenile zbog onog što su nogometaši Rijeke pokazali u Ljubljani.

No, pod stijenama Kantride i dalje se igra nogomet, počevši od onog drugoligaškog iz redova obližnje NK Opatije koja je ove sezone ponovno ušla u 1. NL. Utakmice Opatije u pravilu prati tek nekoliko stotina gledatelja, a nije različito bilo niti ovog, još jednog sparnog i vrućeg ljetnog petka u Rijeci u neatraktivnom terminu od 17:30h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opatija je igrala protiv Rudeša, prošlogodišnjeg negativnog rekordera SuperSport HNL-a po broju osvojenih bodova, a na terenu se i nije događalo previše sve do 68. minute. Tek 5 minuta ranije u igru je ušao 36-godišnji Ivor Weitzer, nekadašnji igrač Rijeke, Zadra, Orijenta, Pomorca, Istre, Širokog Brijega i mnogobrojnih međunarodnih klubova u kojima je ostavio trag.

Weitzer je prije tek nekoliko dana potpisao pristupnicu Opatiji stigavši iz redova člana 3. HNL – Zapad Halubjana s Viškova iz okolice Rijeke, u čijim je redovima dvije sezone zaredom bio najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača natjecanja uopće.

Da je forma prolazna, a klasa vječna, pokazao je Weitzer u toj 68. minuti, dočekavši pogrešku obrane Rudeša. Oduzeo je loptu na sredini terena, podigao glavu i vidio golmana Karla Kralja koji je stajao daleko od svoje mreže i fenomenalnim udarcem iz kruga središta igrališta loptu poslao preko njega i u gol.

Bio je to zgoditak za pobjedu i konačnih 1:0 osvjedočenog nogometnog velemajstora koji je nanio Rudešu i treći poraz u tri ovosezonske utakmice, a njega možete pogledati OVDJE od 3:25 minute.

Komentari

Povezano