Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO James ponovno presudio u završnici za slavlje SAD-a protiv Njemačke

U posljednoj pripremnoj utakmici obje momčadi pred Olimpijske igre sastale su se reprezentacije SAD-a i Njemačke. Imenima nakrcani Amerikanci su u subotu u posljednjem napadu ostvarili pobjedu protiv slabašnog Južnog Sudana te smo danas ponovno gledali napetu završnicu u kojoj je momčad Stevea Kerra nadigrala protivnike, a konačni rezultat je bio 92:88.

Iako je SAD pobjedio prvu dionicu s 29:19, njemački košarkaši su pokazali mentalnu snagu topljenjem deficita koje je u trećoj četvrtini Daniel Theis tricom pretvorio 53:52 vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta smo gledali igru u egalu, a ključni igrač Amerikanaca ponovno je bio veliki LeBron James koji je s 11 poena i jednom važnom ukradenom loptom u posljednoj šihti potpuno promjenio dinamiku dvoboja.

Za SAD, čija igra idalje ostavlja određen broj upitnika, prvi strijelac je bio LeBron s 20 poena na koje je dodao 6 skokova i 4 asistencije. Drugo ime pobjednika bio je Joel Embiid s 15 poena, 8 skokova i 5 asistencija.

Njemačka može biti iznimno zadovoljna svojom predstavom za koju su najzaslužniji bili Franz Wagner (18 poena, 7 skokova, 3 ukradene lopte) i Andreas Obst (17 poena, 5/11 za tricu).

SAD će u nedjelju igrati svoju prvu utakmicu Olimpijskih igara protiv Srbije, dok će jedan dan ranije Njemačka igrati protiv Japana.

Sažetak utakmice pogledajte ispod:

Komentari

Povezano