Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO João Félix škaricama donio pobjedu Barceloni

U 31. kolu španjolskog prvenstva, Barcelona je u gostima pobijedila Cádiz rezultatom 1:0. Jedini pogodak na susretu zabio je João Félix koji je fenomenalnim škaricama donio Barceloni nova tri boda. Cádiz je imao svojih prilika, no u završnici im je nedostajalo sreće i koncentracije.

U 37. minuti, Barcelona je došla do prednosti. Marcos Alonso ubacio je iz kornera, obrana Cádiza nije dobro reagirala, a João Félix fenomenalno je zabio škaricama za vodstvo. Pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je do kraja poluvremena dominirala posjedom, no nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti vrata Cádiza koji se disciplinirano branio.

U 53. minuti, Juanmi je zabio za izjednačenje Cadiza, no nalazio se u velikom zaleđu što je odmah i signalizirao pomoćni sudac. Igrači Cádiza dva puta su tražili kaznene udarce zbog igranja rukom te zbog prekršaja u šesnaestercu, no sudac Juan Luis Pulido Santana i VAR soba nisu uslišali njihove primjedbe.

U 78. minuti, domaćini su imali svoju najbolju šansu na utakmici. Diadié Samassékou snažno je zapucao s 30 metara, a Marc-André ter Stegen spasio je svoju momčad sjajnom intervencijom. Trudili su se domaćini doći do izjednačenja koje bi im donijelo veliki bod, no nisu uspjeli slomiti goste iz Katalonije.

S nova tri boda, Barcelona je zadržala priključak za Real Madridom koji im sada bježi osam bodova. Cádiz se nalazi u zoni ispadanja, a spasonosno 17. mjesto je udaljeno za tri boda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano