Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Joško Gvardiol s dva pogotka donio novu pobjedu Manchester Cityju

U 37. kolu engleskog prvenstva, Manchester City slavio je u gostima kod Fulhama rezultatom 0:4. Građani su do prednosti na Craven Cottageu došli pogotkom Joška Gvardiola, povećali su je golom Phila Fodena, a novi udarac Fulhamu zadao je Gvardiol svojim drugim pogotkom na susretu. Na samom kraju susreta, pogotkom s bijele točke prednost je povisio Julian Alvarez.

Već u 13. minuti susreta, Manchester City došao je do prednosti, a strijelac je bio naš reprezentativac Gvardiol. Započeo je Gvardiol solo prodor s lijeve strane, odigrao sjajni dupli pas s Kevinom de Bruyneom te je mirnom završnicom svladao nemoćnog vratara Fulhama. Našem reprezentativcu bio je ovo čak četvrti pogodak u mjesec dana. Pogodak našeg reprezentativca možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su dominirali posjedom do kraja poluvremena, no nisu uspijevali udvostručiti svoju prednost.

U 59. minuti, gosti su zasluženo povećali svoju prednost. Bernardo Silva osvojio je mnogo prostora, lopta je stigla do Phila Fodena koji je odmjernim udarcem pogodio malu mrežicu s vrha kaznenog prostora. U 71. minuti, Gvardiol je došao i do svog drugog pogotka na susretu. Silva je ubacio dugačku loptu na drugu stativu, na kojoj se nečuvan nalazio Gvardiol koji je samo gurnuo loptu u gol. Drugi gol Gvardiola na susretu možete pogledati OVDJE.

U 95. minuti sudac Anthony Taylor pokazao je na bijelu točku, a drugi žuti karton zaradio je Issa Diop. Precizan je bio Julian Alvarez, koji je loptu poslao u jednu, a loptu u drugu stranu.

Mateo Kovačić odigrao je 80. minuta za Manchester City, no nije imao zapaženiju ulogu.

Novom pobjedom, Manchester City barem je privremeno zauzeo prvo mjesto na tablici. Gosti su upisali 16. uzastopnu pobjedu protiv Fulhama, koji na pobjedu protiv Građana čeka čak dugih 15 godina. City će lov na naslov nastaviti protiv Tottenhama u utorak, dok Fulham miran čeka kraj prvenstva, budući da sigurno plove sredinom tablice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano