Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Juventus slavio pogotkom u 96. minuti, Jurić pocrvenio u pobjedi Torina

Tri susreta 10. kola talijanske Serie A odigrane su u subotu, uz nastupe hrvatskih nogometaša u prva dva te pravom dramom u trećem susretu.

U derbiju Emilije Sassuolo i Bologna su u zanimljivoj utakmici podijelili bodove rezultatom 1:1. Poveli su gosti već na ulasku u 4. minutu susreta. Michal Aebischer poslao je iz zadnje linije obrane dugu loptu prema naprijed, a nju je nakon 80-ak metara putanje desnim vanjskim dijelom kopačke u trku primio Joshua Zirkzee, prošao domaćeg vratara Andreu Consiglija i plasirao u praznu mrežu. Krenuo je Sassuolo odmah po izjednačenje, stvorivši nekoliko vrlo dobrih prilika u prvih 20 minuta, a potom je uslijedilo razdoblje izjednačenije igre, kojeg je pak prekinuo Daniel Boloca udarcem iskosa s nekih 18 metara, pogodivši malu mrežicu Łukasza Skorupskog za 1:1 i Bolocin prvijenac u Serie A u 44. minuti današnjeg susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom su poluvremenu obje momčadi imale nekoliko vrlo dobrih prilika za pogodak, ali osim poništenog pogotka Zirkzeea u 79. minuti zbog zaleđa, mreže se nisu tresle. Martin Erlić odigrao je vrlo dobar cijeli susret za Sassuolo, dok je Nikola Moro u igru za Bolognu ušao u 84. minuti.

Torino je nakon pet susreta u kojima nije osjetio slast pobjede, do iste došao na gostovanju kod Leccea. Jedini pogodak na susretu postigao je Alessandro Buongiorno, te tako stvarno učinio dan dobrim navijačima Torina. Marin Pongračić odigrao je vrlo dobru utakmicu kod domaćina, dok u sastavu Torina nije bilo Nikole Vlašića, a Ivan Jurić je zbog prosvjedovanja udaljen s njihove klupe u 96. minuti susreta. Lecce ovim porazima nastavlja s lošijim rezultatima u posljednjih pet kola, a nakon što su u prvih pet skupili čak 11 bodova.

Torinov gradski rival Juventus na svom je stadionu ugostio Veronu te su nakon čak dva poništena pogotkada do pobjede stigli u 96. minuti golom kojeg je postigao Andrea Cambiaso.

Juventus je bio bolji takmac tokom čitavog susreta i na koncu zasluženo došao do tri boda; uputili su 30 udaraca prema vratima Verone, od čega šest u okvir gola, uz pet promašenih velikih prilika. Verona je u Torino stigla po bod, do kojeg su ih dijelile sekunde, te im je ovo treći uzastopni poraz.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano