Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Kovačić sjajnim pogotkom osigurao pobjedu Cityja protiv Chelsea

Prvo kolo engleskog Premier Leaguea donijelo je susret između Chelseaja i Manchester Citya na Stamford Bridgeu. Gosti su slavili rezultatom 2:0.

U 18. minuti pao je već prvi pogodak. Bernardo Silva je asistirao Erlingu Haalandu koji se izborio i uz slab udarac pogodio sredinu gola. Nakon tri minute VAR provjera je ustvrdila da je pogodak važeći. Jeremy Doku je u 37. minuti pucao pod prečku, no Roberto Sanchez je sjajnom obranom zaustavio pokušaj mladog Belgijca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu u 53. minuti je došlo do prve ozbiljnije prilike. Haaland je pokušao s ruba šesnaesterca u lijevu stranu gola, no Sanchez se još jednom iskazao na golu. Osam minuta poslije pokušao je Nicolas Jackson iz neposredne blizine po sredini gola, no Ederson je uz odličnu reakciju sačuvao gostujuću mrežu. Mateo Kovačić je u 84. minuti prekrasno izvan šesnaesterca pogodio uz lijevu stativu nakon solo prodora za drugi pogodak Građana.

Aktualni engleski prvaci su pokazali još jednom zašto su najuspješniji klub s Otoka zadnjih nekoliko godina,a pogodak Kovačića pogledajte OVDJE.

Komentari

Povezano