Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Kramarić asistent u porazu protiv Bayera, Demirović strijelac u pobjedi Stuttgarta

Nakon jučerašnje pobjede Borussie Dortmund protiv Heidenheima, danas je nastavljeno treće kolo njemačke Bundeslige.

Bayer Leverkusen vratio se na pobjedničke staze pobjedom od 4:1 kod Hoffenheima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u vodstvo stigli u 17. minuti kada je poslije brzog izlaska sa svoje polovice Victor Boniface nesebično proigrao Martin Terriera koji je postigao prvi pogodak za Apotekare u čije je redove prešao ovog ljeta.

Petnaestak minuta kasnije i Nigerijac je zabio ligaški prvijenac. Nakon proigravanja Granita Xhake, 23-godišnji napadač sjajno se snašao u protivničkom šesnaestercu i sigurno matirao Olivera Baumanna.

Do kraja poluvremena, Hoffenheim je uspio smanjiti zaostatak, a na centaršut Andreja Kramarića lopta se s(p)retno našla u nogama Mergima Berishe koji nije imao težak zadatak ispred gostujućeg vratara. Hrvatski reprezentativac tako je sudjelovao u svih pet pogodaka svoje momčadi ove sezone, a u posljednjih deset bundesligaških ogleda postigao je 11 golova uz šest asistencija.

Leverkusen je u nastavku potvrdio trijumf poslije zgoditaka Floriana Wirtza iz kaznenog udarca i Bonifacea.

Asistenciju Kramarića pogledajte OVDJE.

Stuttgart je također došao do gostujuće pobjede, a s 3:1 slavio je kod Borussie Mönchengladbach. Goste je u prednost doveo Deniz Undav u 21. minuti, a svega šest minuta poslije domaćini su izjednačili preko Alassanea Pléae.

Stuttgart je utakmicu riješio početkom nastavka kada je u razmaku od četiri minute dva gola postigao Ermedin Demirović. Reprezentativac Bosne i Hercegovine zabio je tri puta u isto toliko susreta ove sezone, a bio je precizan i za nacionalnu vrstu u porazu od Nizozemske.

Slavlje na gostujućem stadionu upisao je i Eintracht Frankfurt. Orlovi su na pogon dvostrukog strijelca Omara Marmousha s 2:1 porazili Wolfsburg. 25-godišnji Egipćanin za 1:0 zabio je u 30. minuti prebacivši loptu preko Kamila Grabare.

Domaćini su na sjajnim pogotkom Ridlea Bakua s 20-metara izjednačili u 76. minuti, da bi nekoliko minuta kasnije već spomenuti napadač Frankfurta realizirao kazneni udarac te donio trobod svojoj momčadi.

Freiburg je na svom terenu svladao Bochum rezultatom 2:1. Usprkos boljoj igri domaćina, gosti su poveli koncem prvog dijela lijepom akcijom koju je okrunio Myron Boadu.

Freiburg je nastavio prijetiti i u nastavku, a do zasluženog preokreta stigli su na krilima Chukwubuikea Adamua koji je poentirao u 58. i 61. minuti.

Dvoboj bez pogodaka odigrali su RB Leipzig i Union Berlin. U večernjem terminu Kiel dočekuje Bayern München.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano