Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Kramarić asistirao u golijadi Hoffenheima; Majer ostao na klupi

Nešto manje nogometno sadržajna subota ipak nam je ponudila nešto zanimljivosti. Tako smo u terminu od 15 sati i 30 minuta mogli gledati četiri dvoboja 30. kola njemačke Bundeslige.

RB Leipzig je na gostujućem terenu pobijedio Heidenheim 2:1. Domaćini su se u rezultatskom zaostatku našli u 42. minuti kada je strijelac bio Benjamin Šeško, dok je Heideheim izjednačio u 69. minuti golom Nikole Dovedana. Sva tri boda Leipzigu donio je Loïs Openda pogotkom u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamov igrač Dani Olmo je iz igre izašao u trećoj minuti sudačke nadoknade, a nakon što je u posljednja dva susreta upisao gol i asistenciju ovaj put je ostao bez konkretnog učinka. Leipzig je ovom pobjedom ostao na četvrtom mjestu, dok je Heidenheim i dalje deseta momčad prvenstva.

Hoffenheim je pak na svom terenu dočekao Borussiju Mönchengladbach i slavio 4:3 u pravoj golijadi. U vodstvo su stigli u 36. minuti kada je pogrešku protivničke obrane iskoristio Andrej Kramarić i asistirao strijelcu Woutu Weghorstu. Samo tri minute nakon gosti su izjednačili golom Robina Hacka, a onda je Hoffenheim golovima Grische Prömela i Ozana Kabaka otišao na dva gola razlike.

Kramarićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Tada se činilo kako je sve poprilično riješeno, ali Hack se ukazao u još dva navrata za goste te hat-trickom doveo utakmicu u egal. Hoffenheim je ipak u sudačkoj nadoknadi stigao do sva tri boda nakon što je strijelac bio Anton Stach. Kramariću je ovo bila treća uzastopna utakmica u kojoj je izravno sudjelovao kod pogotka, a u prethodna dva susreta upisao je gol i asistenciju.

Wolfsburg je upisao važna tri boda protiv Bochuma, a jedini strijelac na utakmici bio je Jonas Wind. Bila je to tek druga pobjeda u posljednjih 16 susreta za Vukove koji se su time doveli u situaciju da se bore za ostanak u ligi. Ovom pobjedom su se ipak odmaknuli na pet bodova od zone ispadanja, a Lovro Majer je ostao na klupi za pričuvne igrače te nije ulazio u igru.

U posljednjem susretu Darmstadt je slavio 2:0 u gostima kod Kölna. Matej Maglica odigrao je cijelu utakmicu za domaći sastav, dok Bartol Franjić nije bio u zapisniku.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano