Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Kramarić strijelac u remiju Hoffenheima. Lovro Zvonarek debitirao za Bayern

19. kolo njemačke Bundeslige nastavljeno je s pet utakmica u terminu od 15:30. U pet zanimljivih susreta vidjeli smo čak 18 golova.

U susretu Hoffenheima i Heidenheima na kraju je završilo. Goste je u vodstvo doveo Eren Dinkçi, da bi hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić izjednačio iz kaznenog udarca krajem poluvremena. Kramariću je ovo sedmi gol u Bundesligi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Bayern je došao do sigurna 3:2 pobjede na gostovanju kod Augsburga. Svoj prvijenac za klub zabio je Aleksandar Pavlović, a u strijelce su se upisali još Alphonso Davies i Harry Kane. Oba pogotka za domaćine zabio je Ermedin Demirović.

Za Augsburg je 90 minuta odigrao Kristijan Jakić, dok Dion Drena Beljo nije ulazio s klupe. Za Bayern je prvi seniorski nastup upisao bivši igrač Slaven Belupa i najmlađi kapetan u povijesti HNL-a Lovro Zvonarek.

Bayern je sada na bod od lidera Bayer Leverkusena koji tek treba odigrati svoju utakmicu protiv Borussije Mönchengladbach.

Najzanimljiviju utakmicu odigrali su Stuttgart i RB Leipzig. U ludoj utakmici sa sedam golova, Stuttgart je slavio 5:2. Briljirao je Deniz Undav koji je zabio hat-trick.

Za domaćine su još zabijali Enzo Millot i Jamie Leweling. Golove su za Leipzig postigli Benjamin Šeško i Loïs Openda.

U ostalim utakmicama dana Werder je na domaćem terenu svladao Freiburg s 3:1. Wolfsburg našeg Nike Kovača je remizirao 1:1 s Kölnom. Lovro Majer igrao je do 71. minute.

Komentari

Povezano