Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Kramarić zabio trogodak u prvom kolu Bundeslige

Samo šest minuta bilo je potrebno Andreju Kramariću da zabije prvi gol u novoj sezoni Bundeslige. Kramarić je svoj Hoffenheim doveo u vodstvo protiv novog Bundesligaša Holstein Kiela.

Marius Bülter je izborio kazneni udarac nakon što ga je faulirao vratar gostiju Timon Weiner. Kramarić je sigurno izveo kazneni udarac i zabio svoj prvi gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SIGURNU REALIZACIJU KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

U 37. minuti, Kramarić zabija svoj drugi pogodak. Bülter je ovog puta ubačajem pronašao Kramarića koji glavom zabija za 2:0. Hrvatski reprezentativac nije mogao sanjati bolji početak nove sezone.

DRUGI POGODAK HRVATSKOG REPREZENTATIVCA POGLEDAJTE OVDJE

Novim dvama pogotcima Kramarić je samo nastavio s fenomenalnom formom s konca prošle sezone u Njemačkoj. Nadalje, postao je prvi igrač Hoffenheima koji je zabio ili asistirao u osam uzastopnih utakmica Bundeslige. Nevjerojatan niz Kramarić je započeo još početkom travnja, u 1:4 porazu protiv Mainza.

No, Kramarić nije stao na tome. Nakon što je Alexander Bernhardsson vratio goste u igru golom u 63. minuti, Kramarić je zabio svoj treći gol.

Hrvatski reprezentativac se u 87. minuti najbolje snašao u protivničkom kaznenom prostoru i mirnom završnicom zabio za rješenje pitanja pobjednika. Kiel je u 89. minuti ponovno smanjio rezultat preko Shuta Machina, no za više od toga nije bilo vremena.

Kramarić je s ova tri pogotka odmah istaknuo kandidaturu za najboljeg strijelca lige. Trenutno je na vrhu te liste te ako nastavi ovako sigurno ima sve predispozicije za taj pothvat.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano