Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Labrović “kiksao” na debiju u Bundesligi

Nakon jučerašnje pobjede Bayer Leverkusena protiv Borussie Mönchengladbach, danas je nastavljeno prvo kolo nove sezone njemačke Bundeslige. Izuzev sjajnog Kramarića, koji je upisao trogodak, vidjeli smo još pregršt zanimljivih utakmica.

Debitantski nastup u prvenstvu zabilježio je Nediljko Labrović u remiju svog Augsburga i Bremena. U zanimljivoj utakmici koja je završila 2:2, donedavni vratar Rijeke mogao je bolje reagirati kod prvog gola gostiju poslije udarca Felixa Agua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LOŠIJU REAKCIJU HRVATSKOG VRATARA POGLEDAJTE OVDJE

Domaćini su do kraja prvog dijela preokrenuli rezultat preko Elvisa Rexhbecaja i Samuela Essendea, dok je konačan ishod postavio Justin Njinmah u 58. minuti. Kristijan Jakić nije se našao u zapisniku susreta.

Freiburg je sezonu započeo pobjedom nakon preokreta protiv Stuttgarta. Ermedin Demirović doveo je u prednost drugoplasiranu ekipu prošle sezone, no Lukas Kübler s dva i Ritsu Doan s jednim golom okrenuli su rezultat u korist domaćina.

RB Leipzig upisao je minimalnu pobjedu na Red Bull Areni protiv Bochuma, a odlučujući pogodak zabio je Antonio Nusa, ovoljetno pojačanje iz Club Bruggea. Jakov Medić debitirao je za gostujuću momčad i odigrao cijelu utakmicu.

Maniz i Union Berlin odigrali su 1:1. Domaćini su poveli u 53. minuti fantastičnim golom Nadiema Amirija iz slobodnog udarca, a berlinskom je klubu izjednačenje donio László Bénes dvadeset minuta kasnije. Ivan Prtajin i Josip Juranović nisu nastupili za Union.

U kasnije terminu sastaju se Borussia Dortmund i Eintracht Frankfurt.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano