Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

[VIDEO] Ludilo u finalu Jugoistočnih azijskih igara, poletjele su i šake

Jučer se odigralo nogometno finale Jugoistočnih azijskih igara koje se održava u Kambodži, a Indonezija je slavila protiv Tajlanda nakon produžetaka rezultatom 5:2, nakon što je regularni dio završio s 2:2.

Jugoistočne azijske igre (SEA games) su dvogodišnji multi-sportski događaj koji uključuje sudionike iz trenutno 11 zemalja jugoistočne Azije. Igre su pod propisom Saveza igara jugoistočne Azije uz nadzor Međunarodnog olimpijskog odbora (MOK) i Olimpijskog vijeća Azije (OCA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to utakmica u kojoj se vidjelo svega. Sve je krenulo u dubokoj sudačkoj nadoknadi regularnog djela kada je glavni trener Indonezije skupa s osobljem ušao u teren misleći da je utakmica gotova, međutim glavni sudac ih je vraćao te pokazivao na prekršaj za Tajland. Nakon tog prekida Tajland zabija gol za 2:2 i produžetke. U nastavku teksta ćemo vas detaljno provesti kroz samo ludilo utakmice koje je kulminiralo tučnjavom i 7 podjeljenjih crvenih kartona.

Dakle, kao što smo već spomenuli – sedma minuta sudačke nadoknade je, glavni trener Indonezije i osoblje su uletjeli na teren slaviti pobjedu misleći da je utakmica gotova.

Zatim, glavni sudac vraća trenera i osoblje natrag te pokazuje da je prekršaj za Tajland, a ne kraj utakmice.

Nakon što su shvatili da utakmica nije gotova, već je sviran prekršaj za Tajland, vratili su se na svoje pozicije i utakmica se mogla nastaviti. Tajlanđani izvode prekršaj te zabijaju gol i nastaje erupciju ludila, a odlučili su slaviti gol ispred klupe Indonezije.

U produžecima, Indonezija je ekspresno došla opet do vodstva te su odlučili uzvratiti istom mjerom Tajlanđanima slaveći gol ispred njihove klupe, nakon čega je nastala tučnjava.

Video tučnjave možete vidjeti u poveznici ispod, a jedan čovjek je čak ostao nepomično ležati.

Epilog svega, Indonezija je nakon duge 32 godine osvojila zlatnu medalju u nogometu na Jugoistočnim azijskim igrama!

Komentari

Povezano