Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

[VIDEO] Luka Sučić zabio u porazu RB Salzburga

U večerašnjem programu Lige prvaka u šestom kolu skupine D, vidjeli smo dvoboj Intera i Real Sociedada za prvo mjesto tablice te borbu za treće mjesto koje osigurava plasman u nokaut fazu Europske lige između RB Salzburga i Benfice.

Inter je na Giuseppe Meazzi izašao u izmiješanom sastavu s obzirom da ga sljedeće kolu u nacionalnom prvenstvu očekuje gostovanje u Rimu kod Lazija. U ne baš pretjerano zanimljivoj utakmici nismo vidjeli puno šansi, a rezultat je u konačnici glasio 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od utakmice u Milanu, u Salzburgu se gledalo znatno uzbudljiviji dvoboj, a Benfica je slavila rezultatom 3:1.

U prvom poluvremenu je Benfica došla da ugodne prednosti uoči odlaska na predah, a vodili su rezultatom 2:0. Posebice se ističe gol direktno iz kornera Ángela Di Maríje za vodstvo od 1:0. Drugi gol pred sam kraj prvog poluvremena je postigao Rafa Silva.

Drugo poluvrijeme su bolje otvorili domaćini, a smanjili su rezultat na 2:1 pogotkom hrvatskog veznjaka Luke Sučića, a ovo mu je ujedno bio i prvi pogodak ove sezone u Ligi prvaka. Sučićev gol možete pogledati OVDJE.

Portugalci su u posljednjih desetak minuta stezali obruč oko obrane Austrijanaca i zasluženo došli do trećeg gola na utakmici i potvrdu pobjede preko Arthura Cabrala u 92. minuti.

U pobjedi Benfice je nastupio Petar Musa, a u igru je ušao na samom startu drugog poluvremena, dok je s druge strane Roko Šimić za RB Salzburg u igru ušao praktički na samom kraju susreta.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano