Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Luka Vušković dvostruki strijelac u remiju svoje momčadi

U prvom susretu 10. kola belgijskog prvenstva, Westerlo za kojeg nastupaju hrvatski mladi reprezentativci Luka Vušković i Matija Frigan, odigrao je 2:2 na domaćem terenu protiv Beerschota. Najbolji igrač susreta bio je upravo Vušković koji je postigao čak dva pogotka.

Gosti su u ovaj susret ušli s posljednjeg mjesta i samo jednim bodom u devet kola, no uspjeli su doći do velikog remija na teškom gostovanju. Poveli su u 24. minuti dvoboja kada je Tom Reyners pogodio za 0:1 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Vušković je vratio domaćina u susret u 61. minuti. Bivši igrač Hajduka, glavom nakon kornera, pogodio je za 1:1. Prvi pogodak Vuškovića pogledajte OVDJE.

Točno dvadeset minuta kasnije, gosti ponovno vode. Veznjak Ryan Sanusi zabio je za 1:2 i novo vodstvo gostiju. No, njihovo slavlje nije dugo potrajalo. Točnije, samo tri minute.

U 84. minuti Vušković je opet zabio, a ovoga puta asistenciju je upisao Frigan. Lopta se od hrvatskog napadača odbila do Vuškovića, a on ju je zakucao u mrežu za 2:2 u maniri vrsnih strijelaca. Bio mu je to već četvrti pogodak ove sezone. Drugi pogodak Vuškovića pogledajte OVDJE.

Do kraja susreta ostalo je 2:2. Ovim rezultatom, Westerlo je skočio na četvrto mjesto s 15 osvojenih bodova. S druge strane, Beerschot se nalazi na posljednjem mjestu sa samo dva osvojena boda, i s čak šest bodova zaostatka za pretposljednjim Kortrijkom.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano