Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Luka Vušković zabio belgijskom velikanu u gostujućem remiju

Nogometaši belgijskog Westerloa, u čijim redovima su startali hrvatski nogometaši Matija Frigan i Luka Vušković, večeras su na zahtjevnom gostovanju kod Anderlechta došli do vrijednog boda. Na Lotto Parku su nadoknadili rani zaostatak od 1:0 te su na kraju remizirali rezultatom 2:2.

Anderlecht je poveo već u devetoj minuti u kojoj je Luis Vazquez postigao svoj prvi gol ove sezone. To je vodstvo trajalo do 38. minute u kojoj Emin Bayram postiže pogodak glavom nakon što se najbolje snašao u kaznenom prostoru domaćih poslije slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije novog slobodnog udarca u 60. minuti je Westerlo došao do prednosti, a strijelac je bio 17-godišnji hrvatski stoper Luka Vušković. Bio je to njegov drugi pogodak u sedmom nastupu od dolaska na posudbu u belgijski klub, a možete ga pogledati OVDJE.

Uz pogodak, Vušković je susret završio s 10 otklonjenih opasnosti, dva blokirana udarca, jednim presijecanjem, jednom oduzetom loptom, jednim ključnim dodavanjem i s 4/6 točnih dugih lopti.

Na njegovu žalost, nije to bio pogodak vrijedan pobjede jer je Mario Stroeykens u 84. zabio za konačnih 2:2.

Westerlo nakon sedam odigranih utakmica Pro lige ima 11 bodova te se nalazi na četvrtom mjestu, dok je Anderlecht treći s jednim bodom više uz jednu utakmicu manje.

Komentari

Povezano