Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Majer dvostruki strijelac u remiju s Kramarićevim Hoffenheimom

U utakmici 20. kola Bundeslige na Volkswagen Areni susreli su se Wolfsburg i Hoffenheim. S jedne strane hrvatski trener Niko Kovač i Lovro Majer, a s druge Andrej Kramarić. Susret je završio podjelom bodova 2:2.

Već u 6. minuti poveli su gosti. Maximilian Beier zabio je za 0:1 i rano vodstvo Hoffenheima. S tim rezultatom otišlo se na predah, a u nastavku gledali smo ipak nešto zanimljiviju utakmicu. U 55. minuti Lovro Majer ušao je u igru s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tri minute kasnije, hrvatski reprezentativac zabija za poravnanje rezultata, a fantastičan gol možete pogledati ovdje. Kevin Behrens ostavio mu je povratnu loptu, a Majer je lijepo naciljao lijevi donji kut gostujućih vrata. Nije dugo stajalo 1:1 na semaforu, s obzirom da je Grischa Promel u 66. poentirao za novo vodstvo gostiju.

Ipak, samo četiri minute kasnije Majer opet postiže pogodak. Sigurno je izveo kazneni udarac i pritom stigao do četvrtog gola u sezoni. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Wolfsburg je ostao 11. na ljestvici, dok su gosti skočili na 8. poziciju.

U sljedećem kolu imat ćemo dvoboj dvaju hrvatskih trenera. Niko Kovač i Lovro Majer idu u goste Nenadu Bjelici i Josipu Juranoviću. Hoffenheim će kod kuće dočekati Koln.

Komentari

Povezano