Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Majer zbog greške suigrača ostao bez prvijenca

Kao i svake subote, termin od 15:30 rezerviran je za većinu utakmica njemačke Bundeslige. Uzbuđenja i golova nije nedostajalo. Najveće iznenađenje je svakako novi poraz Union Berlina, dok Stuttgart nastavlja sa sjajnim ulaskom u novu sezonu.

Köln – Stuttgart 0:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tvrdoj utakmici bez puno prilika Stuttgart je s 0:2 nastavio sjajan ulazak u sezonu. Junak je bio Deniz Undav koji je postigao oba gola.

Bochum – Borussia Mönchengladbach 1:3

Borussia Mönchengladbach uspjela je protiv Bochuma doći do svoje prve ovosezonske pobjede. Gosti iz Mönchengladbacha su poveli u 27. minuti. Lijepu akciju dovršio je Florian Neuhaus nakon asistencije Alassane Plée.

Bila je to samo najava odličnog dana Francuza. Deset minuta kasnije Pléa zabija za 2:0. Totalno razbijanje Bochuma u prvom dijelu dovršio je Pléa svojim drugim pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Rezultat je u nastavku smanjio Anthony Losilla golom u 68. minuti. Bochum se u potpunosti vratio u petoj minuti sudačke nadoknade kada je svoj drugi pogodak na utakmici zabio Losilla. No, VAR je poništio pogodak zbog zaleđa i ostalo je 1:3.

Heidenheim – Union Berlin 1:0

Union Berlin nastavlja s lošom formom te su upisali peti poraz u nizu. Danas je od njih golom Jan-Niklas Bestea bolji bio Heidenheim. Imali su gosti iz Berlina više nego dovoljno prilika za izvući bolji ishod, ali lopta nije htjela u gol.

Mainz – Bayer Leverkusen 0:3

Leverkusen je u vodstvo došao u 18. minuti. Nakon ubačaja nespretno je reagirao Sepp van den Berg koji svojom lošom reakcijom šalje loptu u vlastitu mrežu.

Pitanje pobjednika riješeno je s dva brza pogotka u drugom dijelu. U 59. minuti strijelac je bio Alejandro Grimaldo, dok je konačnih 0:3 postavio Jonas Hofmann šest minuta kasnije.

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 2:0

Ekipa koju vodi hrvatski trener Niko Kovač povela je u 31. minuti. Jonas Wind je dočekao odbijanac i zabio svoj šesti pogodak u šest utakmica ove sezone. Mogao je sedam minuta kasnije vodstvo udvostručiti Lovro Majer, ali je njegovom sjajnom golu prethodilo igranje rukom njegova suigrača. Situaciju možete pogledati OVDJE.

Eintracht je u 58. minuti ostao s igračem manje. Mario Götze je naivno dobio drugi žuti karton i tako ostavio svoju ekipu na cjedilu. Pobjedu je potvrdio Wind u 84. minuti. Nakon što mu je kazneni udarac obranio Kevin Trapp, lopta mu se odbila za konačnih 2:0.

Komentari

Povezano