Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Majerova dva gola nedovoljna, Bayern slavio u uzbudljivoj utakmici

Prvo kolo nove sezone njemačke Bundeslige danas su odigrali i nogometaši Wolfsburga i Bayerna. U zanimljivoj utakmici s dva preokreta, do pobjede je na Volkswagen Areni stigao Bayern rezultatom 3:2.

Bavarci su sigurnije ušli u susret i otpočetka preuzeli inicijativu. Nakon nekoliko dobrih pokušaja, Jamal Musiala je pogotkom u 19. minuti okrunio bolju igru gostiju. Sacha Boey lijepo je prošao po desnoj strani i uposlio 21-godišnjaka koji nije imao težak zadatak ispred Kamila Grabare. Do kraja prvog dijela nastavila se dominacija Bayerna, no mreže su ostale mirovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, domaćini su se ekspresno vratili u utakmicu. Boey je zakačio s leđa Tiaga Tomása u svom šesnaestercu, a siguran izvođač s bijele točke u 47. minuti bio je Lovro Majer. Hrvatski reprezentativac imao je još jednu priliku svega dvije minute kasnije, ali njegov je udarac završio na vratnici.

U 55. minuti na scenu je ponovno stupio Majer. Min-jae Kim nespretno je izgubio posjed na svojoj polovici, Patrick Wimmer prihvatio je loptu i dodao 26-godišnjem Zagrepčaninu koji je zabio svoj drugi gol na dvoboju.

Momčad iz Münchena uspjela se stabilizirati poslije šokantnog ulaska u nastavak susreta. Do izjednačenja su stigli u 65. minuti autogolom Jakuba Kamińskog, dok im je u 82. potpuni preokret donio Serge Gnabry na proigravanje Harryja Kanea.

Majer je igru napustio u 77. minuti, dok Josip Stanišić i Gabirel Vidović nisu nastupili. Prvo će kolo zatvoriti St. Pauli i Heidenheim.

Komentari

Povezano