Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Marin Jakoliš briljirao u prvom kolu australskog prvenstva

Nakon što je odlučio finale australskog kupa prošlog mjeseca, Marin Jakoliš danas je odigrao vrhunsku utakmicu za svoj Macarthur.

U prvom kolu australskog prvenstva, njegova momčad s visokih 6:1 svladala je Perth Glory. Bivši igrač Hajduka i Šibenika, postigao je dva pogotka, upisao jednu asistenciju, te bio igrač utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SofaScore ga je nagradila s perfektnom ocjenom – 10. Jakoliš je, uz dva pogotka i asistenciju, imao 3/4 uspješna centaršuta, 3/3 driblinga, šest ključnih dodavanja i tri kreirane velike prilike.

Mlađi brat Jakoliš prvi pogodak postigao je u 30. minuti susreta. S otprilike nekih 13-14 metara, lijepo je s lijeve strane pogodio uz suprotnu vratnicu za 3:0. Igrala se 30. minuta susreta.

Drugi pogodak za Jakoliša stigao je na samom isteku prvog dijela. Hrvatski krilni napadač dobio je loptu u prostor te rutinski matirao gostujućeg vratara za 5:0.

U 61. minuti stigla je i asistencija. Jakoliš je ubacio, a legendarni francuski napadač Valère Germain pospremio loptu u mrežu za 6:0.

Gosti su do kraja susreta uspjeli postići počasni pogodak te je u konačnici završilo 6:1.

Komentari

Povezano