Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Marin Ljubičić zabio hat-trick RB Salzburgu

U utakmici karijere bivši igrač Hajduka Marin Ljubičić je s hat-trickom srušio RB Salzburg. Ponajviše zahvaljujući njemu je njegov LASK s 3:1 svladao aktualnog prvaka.

Sjajnu utakmicu Ljubičić je najavio u 18. minuti kada je realizirao kazneni udarac. Osam minuta kasnije je dočekao loptu u kaznenom prostoru i mirnom završnicom udvostručio vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg je kroz cijelu utakmicu dominirao s posjedom, ali nisu pronalazili rješenje. Zato je pun rješenja bio Ljubičić koji je u 73. minuti kompletirao hat-trick, odnosno trogodak. Samo dvije minute kasnije, Ljubičić je ponovno zatresao mrežu, ali mu je gol poništen zbog zaleđa. Ljubičić je iz igre izašao u 81. minuti uz ovacije cijelog stadiona.

GOLOVE BIVŠEG IGRAČA HAJDUKA POGLEDAJTE OVDJE

Sjajnu večer hrvatskih igrača kompletirao je Luka Sučić u 84. minuti. Tada je sjajnim potezom asistirao Neneu Dorgelesu za konačnih 3:1.

Ovim porazom Salzburg si je zakomplicirao situaciju u prvenstvu. Imaju tri boda prednosti ispred Sturma koji tek treba odigrati svoju utakmicu 26. kola. LASK je sada na 24 boda, osam bodova iza RB Salzburga.

Komentari

Povezano