Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Max Strus tricom sa svoje polovice donio pobjedu Clevelandu protiv Dončića i Dallasa

Košarkaši Cleveland Cavaliersa su sinoć u svom Rocket Mortgage Fieldhouseu ugostili Dallas Maverickse u dvoboju u kojem smo vidjeli jednu od najuzbudljivijih završnica sezone. Cavsi su u konačnici slavili sa 121:119, a do trijumfa su došli tricom Maxa Strusa sa svoje polovice.

Bila je to veoma izjednačena utakmica u kojoj su se izmjenjivala vodstva, ali košem Kyriea Irvinga, bivšeg igrača Clevelanda, Dallas je četiri minute prije kraja utakmice došao do prve (i jedine) dvoznamenkaste prednosti na utakmici (110:100). Nakon toga kreće show Maxa Strusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strus je u rasponu od 67 sekundi postigao četiri uzastopne trice i smanjio zaostatak na samo jedan poen razlike (112:113), a Cavsi prelaze u vodstvo tricom Donovana Mitchella za 115:113. Uslijedila je uzbudljiva završnica u kojoj je dvije sekunde prije kraja PJ Washington zabio koš za 119:118, ali onda Strus kompletira senzacionalnu četvrtu četvrtinu i sa svoje polovice sa zvukom sirene donosi pobjedu Clevelandu.

Bila je to njegova peta trica u posljednje četiri minute te ukupno sedma na utakmici. Možete ju vidjeti na sljedećoj poveznici.

Najefikasniji u redovima Cavsa su bili Donovan Mitchell s 31 poenom i Strus s 21, dok je kod Dallasa ponovno briljirao Luka Dončić s 45 poena, 14 asistencija i devet skokova.

Cleveland je trenutno drugoplasirana momčad Istoka s omjerom 38-19, dok je Dallas osmi na Zapadu s omjerom 33-25.

Komentari

Povezano