Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Messi se vratio nakon ozljede i nastavio briljirati u MLS-u

Nakon što je zbog ozljede točno dva mjeseca izbivao s travnjaka, jedan od najboljih nogometaša svih vremena Lionel Messi se vratio sa stilom. U 3:1 pobjedu Inter Miamija protiv Philadelphia Uniona ugradio je dva gola i asistenciju.

Nije Argentincu trebalo dugo da nastavi gdje je stao pa se tako već u 26. minuti upisao u strijelce. Na asistenciju Luisa Suáreza je izjednačio nakon što je Philadelphia u drugoj minuti povela golom Mikaela Uhrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije, Argentinac je kompletirao preokret. Ovog mu je puta asistirao drugi bivši suigrač iz Barcelone Jordi Alba, a Messi je još jednom sjajno pogodio. To mu je već 14. gol u 13 ovosezonskom nastupu. Uz to, Messi ima i čak deset asistencija

Potvrda pobjede domaćina stigla je u osmoj minuti sudačke nadoknade. Messi je uzvratio Suárezu i asistirao mu za gol kojim je Inter Miami udvostručio vodstvo. Sa 62 boda iz 28 utakmica, ostali su uvjerljivo prva momčad lige. 

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Messi je posljednju utakmicu u MLS-u odigrao još 2. lipnja. Nakon toga je uslijedila Copa América s Argentinom gdje je došao do još jednog trofeja. Na njegovu žalost, u finalu s Kolumbijom se ozlijedio te je morao napustiti igru u 66. minuti. Uslijedila je stanka od dva mjeseca, no Messi je odmah nastavio s odličnim igrama.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano