Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Mirko Marić službeno novi igrač Rijeke

Nakon što smo već pisali o pregovorima Rijeke i Monze, danas je klub s Rujevice službeno predstavio Mirka Marića kao novog igrača. Bivši najbolji strijelac HNL-a dolazi na posudbu iz talijanskog prvoligaša.

Marić je ove sezone nastupio deset puta u Serie A i postigao jedan pogodak za Monzu, no samo je jednom nastupio od prve minute, još ljetos u prvom kolu. Prošlu je cijelu sezonu propustio zbog ozljede, dok je jednu ranije bio odličan na posudbi u Crotoneu. U Serie B upisao je 36 nastupa, uz 11 pogodaka i pet asistencija. Iz Osijeka je u Monzu prodan u ljeto 2020. godine, a odšteta je prema Transfermarktu iznosila sedam milijuna eura. Transfer u inozemstvo je došao nakon što je u sezoni 2019./2020. bio najbolji strijelac HNL-a; u 31 nastupu je postigao impresivnih 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijeci će mu u vrhu napada Franjo Ivanović i Jorge Obregon biti konkurencija za poziciju u prvoj postavi. Dobra vijest za Rijeku i trenera Željka Sopića je da Marić dolazi u punom trenažnom procesu zbog čega može biti u sastavu već u nedjelju, kad na Rujevici gostuje Istra.

Komentari

Povezano