Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Modrić asistirao i odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi protiv Villarreala

Deveto kolo španjolske LaLige dao je susret između Real Madrida i Villarreala na Santiago Bernabéu. Kraljevski klub slavio je rezultatom 2:0.

U 14. minuti pao je prvi pogodak. Luka Modrić je poslao loptu prema Federicu Valverdeu koji je primio loptu i odmah opucao dalekometni udarac koji je završio u mreži. Modrićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je upisao asistenciju, Modrić je imao sjajnu utakmicu. Igrao je 92 minute te je imao 3/4 osvojena duela na tlu, uputio tri ključna dodavanja, 7/10 točnih dugih lopti, 101 dodir s loptom te 1/1 uspjeli dribling.

Dvije minute nakon Nicolas Pépé je s poludistance opalio te pogodio prečku. U 31. minuti Vinícius Júnior je prošao solo prodorom gostujuću obranu, ali je poslao loptu pokraj gola. U 37. Jude Bellingham je pucao s ruba kaznenog prostora, no lopta je prošla pored lijeve stative.

U drugom dijelu, u 55. minuti, Álex Baena je izveo slobodnjak s poludistance, no lopta je prošla kraj desne stative. U 70. minuti Vinícius je imao još jedan dobar solo prodor i još jednom šalje loptu pored lijeve stative.

Tri minute kasnije Valverde još jednom sudjeluje u pogotku. Pronašao je Viníciusa na rubu šesnaesterca koji šalje loptu od stativu u desne rašlje za 2:0. U 84. Thierno Barry se našao u šesnaestercu s loptom, ali je pucao neprecizno i prošla je kraj desne stative te je susret završio 2:0 za Real Madrid.

Imao je Villareal prilike za parirati Realu, ali nisu imali sreće te je Real u svom stilu upisao još jednu pobjedu.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano