Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Monaco pregazio Crvenu zvezdu, Milan do prve pobjede

Treće kolo Lige prvaka večeras su otvorili AS Monaco i Crvena zvezda te Milan i Club Brugge.

Klub iz Kneževine dočekao je na svom stadionu beogradsku momčad i slavio s uvjerljivih 5:1. Susret je otvoren s dobrim prilikama na obje strane, ali Eliesse Ben Seghir i Thilo Kehrer za Monaco i Peter Olayinka za Zvezdu nisu bili precizni. Igra se, potom, razvodnila, da bi Monegaski, praktički ni iz čega, poveli u 20. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilfried Singo je s polovice terena poslao loptu prema usamljenom Takumiju Minaminu koji se našao sam pred protivničkim vratarom i zabio za 1:0. 29-godišnji Japanac bio je, naizgled, u nedozvoljenoj poziciji, ali je VAR soba potvrdila pogodak uvidjevši kako je branič Zvezde Silas Katompa Mvumpa ostao posljednji igrač.

Svega sedam minuta kasnije, Crveno-bijeli poravnali su rezultat nakon što im je dosuđena najstroža kazna poslije prekršaja Kehrera nad Cherifom Ndiayeom u domaćem šesnaestercu. 28-godišnji Senegalac izveo je kazneni udarac i sigurno pogodio za svoj osmi zgoditak u sezoni.

Prema kraju poluvremena, Monaco je preuzeo kontrolu nad igrom te zasluženo poveo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Ben Seghir je okomitim pasom proigrao Breela Embola koji se, uz malo sreće, dobro snašao ispred suparničke obrane i poentirao za ponovno vodstvo domaćina.

Monegaski su ritam iz završnice prvog dijela prenijeli i na početak nastavka kada je dominaciju svoje momčadi u novi pogodak pretvorio Singo fenomenalnim projektilom s 30-ak metara. Bio mu je to prvi gol nakon više od godinu dana.

Dvije minute kasnije lopta se opet našla iza leđa Marka Ilića, ali je drugi zgoditak večeri Embola poništio VAR zbog igranja rukom. Domaćini su sjajno drugo poluvrijeme, u kojem su u dva navrata tresli vratnicu, nastavili u 70. minuti kada je svoj drugi gol postigao Minamino, dok su konačni rezultat postavili u šestoj minuti sučeva dodatka preko Maghnesa Akliouchea.

Ovim trijumfom, Monaco je privremeno preuzeo vrh ligaške tablice te, uz Juventus i Manchester City, ostao jedina neporažena ekipa u Ligama petica računajući sva natjecanja.

U drugom dvoboju koji se igrao u istom terminu, Milan je s 3:1 svladao Club Brugge. Rossoneri su poveli u 34. minuti nesvakidašnjim zgoditkom Christiana Pulišića koji možete pogledati OVDJE. Gosti su izjednačili u 51. minuti preko Kyrianija Sabbea, da bi domaćini do prve pobjede u Ligi prvaka ove sezone stigli dvama pogocima Tijjanija Reijndersa.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano