Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Monza u golijadi slavila protiv Genoe uz spektakularne škarice Danya Mote

U posljednjoj utakmici dana u Serie A, Genoa je ugostila Monzu te su gledateljima priuštili fantastičnu utakmicu s pet golova, a jedan od njih je bio pravo remek djelo.

Monza je vrlo brzo došla do vodstva preko Mattea Pessine u osmoj minuti susreta, a posebice se istaknuo gol Portugalca Danya Mote koji je na centaršut Andree Colpania škaricama zakucao loptu u mrežu za povećanje vodstva u 18. minuti susreta. Spektakularan gol možete pogledati OVDJE. To je ujedno bio i posljednji pogodak u prvom dijelu susreta, a Genoa je ostala bez šuta u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je Genoa od početka počela dominirati, a u 52. minuti su kapitalizirali bolju igru golom Guðmundssona kojemu je vratar Monze Michele Di Gregorio uspio obraniti kazneni udarac, no lopta se sretno vratila Islanđaninu koji je pospremio za smanjenje vodstva. Domaćini su nastavili u istom ritmu, prijetili su sa svih strana te su u 68. minuti došli do poravnanja rezultata preko Vitinhe. Dugo vremena je Monza bila bez udarca na gol u drugom poluvremenu, a zatim su uspjeli doći do novog vodstva u 80. minuti preko Daniela Maldinija.

Monza je u konačnici slavila rezultatom 3:2 te se nakon teškog poraza od Rome (4:1) u prethodnom kolu uspjela vratiti na pobjedničke staze, dok je s druge strane Genoa upisala drugi uzastopni poraz.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano