Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Muhammad svladao Edwardsa te uzeo pojas, Aspinall još jednom pokazao dominaciju

Na UFC 304 priredbi u Manchesteru, Belal Muhammad je postao novi prvak velter kategorije, dok je Tom Aspinall zadržao privremenu titulu teške kategorije.

Muhammad je dominirao dosadašnjeg prvaka Leona Edwardsa, rušeći ga nekoliko puta i kontrolirajući borbu na podu. Edwards je pokušavao preokrenuti situaciju u posljednjoj rundi, ali nije uspio nadvladati Muhammada. Na kraju je Muhammad krvavog lica slavio pobjedu u borbi za naslov velter kategorije, potvrđenu sudačkim karticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aspinall je nokautom riješio Curtisa Blaydesa za manje od minute. Nakon klinča, Aspinall je pogodio Blaydesa u bradu, bacivši ga na pod i završio borbu serijom udaraca. Tako je ostao privremeni prvak teške kategorije, čekajući ishod borbe između Stipe Miočića i Jona Jonesa za pravi pojas.

Tako su oba borca uspjeli slaviti u revanšima. Naime, Edwardsov i Belalov prvi okršaj završio je no-contestom zbog uboda u oko te ozljede Belala, dok je Aspinallu “ispalo” koljeno u prvom meču s Blaydesom i izgubio je tehničkim nokautom.

Od ostalih borbi još valja izdvojiti Paddyja Pimbletta, koji je također oduševio, pobijedivši Kinga (donedavno Bobbyja) Greena impresivnom submissionom, postavši prvi borac koji je Greena porazio tim načinom u 11 godina njegovog UFC staža.

Borbe možete pogledati OVDJE.

Komentari

Povezano