Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Navijač Manchester Uniteda iz Mongolije biciklom došao do Old Trafforda

Ljubav nogometnog navijača prema klubu ne poznaje granice. No, ono što je napravio jedan navijač Manchester Uniteda iz Mongolije je neusporedivo s bilo čime.

Naime, Ocihrvaani je u svibnju prošle godine iz svoje Mongolije krenuo na daleki put prema Manchesteru kako bi prvi puta u svome životu vidio Old Trafford. Ocihrvaani je kao prijevozno sredstvo za svoje daleko putovanje odabrao ni manje, ni više nego bicikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo godinu dana i 23 država kasnije, Mongol je došao do konačne destinacije. Klub mu je izašao u susret i uoči utakmice s Arsenalom mu pripremio iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Dobio je turneju Old Trafforda, a uz to je upoznao i svog igračkog idola Waynea Rooneyja. Emotivni Ocihrvaani nije mogao sakriti suze tijekom upoznavanja svog idola.

Klub mu je poklonio i karte za utakmicu s Arsenalom gdje je upoznao nekolicinu bivših igrača i Sir Alexa Fergusona. Premier liga je na svome službenom profilu izbacila emotivni video gdje možete pogledati kako je izgledalo nevjerojatno putovanje i još se jednom podsjetiti da je nogomet više od igre.

Komentari

Povezano