Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Navijači Reala na proslavi naslova skandirali “Luka ostani”

Real Madrid osvojio je 36. naslov španjolskog prvaka, a tri kola prije kraja prvenstva odlučili su i proslaviti taj veliki trijumf.

Proslava je tradicionalno započela u trening-kampu Valdebebasu, gdje je predsjednik španjolskog nogometnog saveza Pedro Rocha uručio “kraljevima” pobjednički pehar. Nogometaši i stručni stožer zatim su obišli gradsku vijećnicu, nakon čega se fešta preselila na gradski trg kod predivne fontane Cibeles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je mikrofon u ruke uzeo kapetan Nacho, koji je najavio odlazak na kraju sezone, a posebno je emotivan trenutak bio kada se Luka Modrić obratio okupljenim navijačima.

Dobar dan, madridisti. Prvo, puno vam hvala što ste došli ovdje i što ste nas tijekom cijele godine nevjerojatno bodrili…

Tada su ga navijači prekinuli skandiranjem “Luka ostani”. Jasno, takva gesta ne iznenađuje s obzirom na to da znamo koliko navijači Reala cijene svoju legendu, a Modriću je izmamila osmijeh od uha do uha.

Modrićeva sudbina u Realu i dalje nije poznata, ali sve su glasnije glasine da na kraju sezone napušta Kraljevski klub. Navijači su sada poručili što misle o tome.

Komentari

Povezano