Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Osijek doveo respektabilno krilo u svoje redove

Proteklih dana se najavljivalo da će Osijek dovesti nekoliko igrača u posljednjih par dana prijelaznog roka, a jedan od njih je danas i službeno predstavljen.

Kao slobodan igrač među Bijelo-plave je došao 33-godišnji portugalski krilni napadač Hernâni. Portugalac je igrao za Porto, Olympiacos, Vitóriju Guimaraes i još mnoge klubove. U nogometnom svijetu je poznat kao strašan dribler. S Osijekom je potpisao ugovor na godinu dana i nosit će dres s brojem 27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji klub mu je bio Al-Najma, inače drugoligaš iz Saudijske Arabije s kojim je ovoga ljeta raskinuo ugovor nakon samo šest mjeseci i svega 15 odigranih utakmica u kojima se tri puta upisao u strijelce. Hernâni je u karijeri upisao 115 utakmica u portugalskoj ligi te 14 u Ligi prvaka.

Na predstavljanju je portugalsko krilo reklo:

Je, imam dosta iskustva, no ovo je sada nova stepenica za mene i želim nastaviti igrati na kvalitetnoj razini. Bio sam u dobrim i velikim klubovima, sada mi je drago što ću, vjerujem, uživati igrajući u Hrvatskoj. Nastojat ću pomoći momčadi da bude što bolja, to ovdje očekujem. A što se tiče osvajanja titula u Portugalu i Grčkoj, to je svakako bilo odlično iskustvo i za mene osobnoNaravno da sam motiviran, nastojat ću i ovdje biti što bolji i pružiti ono najbolje od sebe. Pričao sam sa svojim agentom i shvatio da dolazim u dobar klub. Stoga sam i prihvatio Osijekovu ponudu. Trenutno ne znam baš puno o hrvatskom klupskom nogometu, ali ću brzo saznati više o Ligi kroz utakmice koje ćemo imati. Idealna pozicija? Na desnoj strani se najbolje osjećam. Najviše sam utakmica odigrao u toj ulozi, iako ih je bilo dosta i na lijevom krilu. Ponekad je to bilo i na nekim drugim pozicijama, no primarno sam krilni napadač.

Hernani, NK Osijek
Komentari

Povezano