Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Petar Musa zabio penal pa se narugao protivniku

Petar Musa posljednjih je nekoliko tjedana u sjajnoj formi. Zabija “kao na traci” te je u posljednjih devet utakmica zabio čak osam golova.

Mrežu je zatresao i noćas, u pobjedi svoje momčadi protiv Austina 3:1, kada je u 56. minuti poentirao s bijele točke, a zatim i izazvao potpuni kaos na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Musa je izborio kazneni udarac nakon što je pogodio suparničkog igrača u ruku, a zatim je pristupio izvođenju penala. Njegov pokušaj obranio je Brad Stuver, međutim, nakon VAR provjere, potvrđen je raniji izlazak suparničkog vratara s gol-linije, zbog čega je ponovljen udarac s bijele točke.

Musa je u drugom pokušaju bio nemilosrdan, vratar nije imao šanse, ali tek tada je nastao pravi šou. Zbog nekih ranijih trzavica, očito, hrvatski napadač unio se u lice jednom od igrača Atlante, nešto mu žestoko poručio u lice, a tada su se u priču umiješali i ostali igrači.

Hrvat je ekspresno zaradio žuti karton, a dok je on s jednim dijelom momčadi slavio pogodak, u daljini je nastala nova gužva, naguravanje i neki udarac, jer je jedan od igrača Dallasa pao na pod, da bi sudac, nakon nove VAR provjere, uručio crveni karton Sebastiánu Driussiju, igraču Atlante. U osam minuta oko pogotka, podijeljeno je ukupno pet žutih i jedan crveni karton.

Kaotičnu situaciju pogledajte OVDJE.

Sjajan golgeterski niz Musa je započeo 20. lipnja protiv Minnesote, zabivši hat-trick, a nakon toga zabijao je u još šest utakmica, odnosno, od posljednjih osam utakmica u kojima je igrao, u čak sedam je bio strijelac.

Trenutačno je na 13 pogodaka u sezoni MLS-a, čime je peti strijelac lige, a sinoćnjim pogotkom na listi je prestigao i Lionela Messija, koji ima jedan manje. Pri vrhu liste najboljih strijelaca je i Christian Benteke, bivši napadač Liverpoola i belgijske reprezentacije, koji je na 16 pogodaka.

Komentari

Povezano