Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Počeli su radovi na Kranjčevićevoj

Rekonstrukcija stadiona u zagrebačkoj Kranjčevićevoj, na kojem utakmice SuperSport HNL-a igra Lokomotiva, službeno počinje u siječnju 2025. godine. Međutim jutros su radnici već izašli na teren.

Bageri i radnici su jutros počeli rušiti objekte stare preko sto godina koji se nalaze oko stadiona te su počeli pripremati teren za prvu fazu radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema fotografijama i snimkama, bageri su počistili dosta toga, a sama izgradnja novog stadiona trebala bi trajati između deset i 15 mjeseci. Na tom stadionu igrat će i Dinamo dok se ne sredi Maksimir.

Kranjčevićeva sada ima kapacitet od nekih 5000 mjesta, a mi ćemo napraviti jedan od najmodernijih stadiona u Europi koji će primati 12.000 gledatelja, s četiri potpuno natkrivene tribine i multifunkcionalnim parkiralištem. Osigurana su sredstva za rekonstrukciju iz gradskog proračuna, a nadamo se i novcu od UEFA-e, s obzirom na to da će to biti stadion 4. kategorije po UEFA-inim propisima, na kojem će se moći igrati europske utakmice i na kojem će moći igrati i hrvatska reprezentacija.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević 2023. godine

Snimku radova možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano