Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kako LeBron James i Coco Gauff nose zastavu SAD-a kišnim Parizom

LeBron James i Coco Gauff nisu dopustili da im kiša pokvari veliki trenutak na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu. Njih dvoje su visoko i ponosno podigli američku zastavu na brodu tima SAD-a s velikim osmjesima na licima.

Teniska zvijezda i budući član košarkaške Kuće slavnih izabrani su za nositelje zastave ranije ovog tjedna te kada je došlo vrijeme da zasjaju na rijeci Seni nisu razočarali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je nosio unikatne bijele olimpijske odjevne kombinacije Ralpha Laurena te je unatoč kiši koja je padala zgrabio barjak crveno-plavo-bijele boje i predvodio sve Amerikance koji će se natjecati na predstojećim Igrama.

Tijekom manifestacije James je rekao:

Predstavljati SAD za mene i Coco, koji smo tamne boje kože, znači predstavljati našu kulturu, ono otkuda smo došli – to svima koji su potekli iz istoga mjesta daje nadu. Ovo je sve što možemo tražiti te ovo odrađujemo s najvećom odgovornošću i zahvalom.

LeBron James

Ovo je četvrti put da James sudjeluje na Olimpijskim igrama (već ima dvije zlatne medalje), a za mladu Gauff prvi. Tenisačica je također rekla da je oduševljena i zahvalna što je odgovorna za nošenje zastave na ceremoniji otvaranja.

Komentari

Povezano