Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Pogledajte sjajan prodor Matea Kovačića u prijateljskoj utakmici

Pripreme brojnih klubova u punom su jeku, a kao što to uvijek biva na turnejama diljem svijeta, kao nagovještaj za iduću sezonu, imamo priliku vidjeti međusobne okršaje nekih od najvećih europskih velikana.

Iako predsezonske utakmice ne treba uzimati ‘zaozbiljno‘, Manchester City baš se i ne može pohvaliti svojom ovogodišnjom američkom avanturom. U tri utakmice upisali su jednako toliko poraza, a najnoviji je stigao protiv Barcelone. Rezultat nakon 90 minuta bio je 2:2, a u raspucavanju s bijele točke Građani su promašili dva jedanaesterca (Kalvin Philipps, Jacob Wright) te je slavlje pripalo Kataloncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Barca u 24. povela preko Pau Victora, Joško Gvardiol je 15 minuta kasnije fenomenalnom asistencijom režirao izjednačenje Građana. Stoper Vatrenih dočekao je loptu na nekih 25 metara i uputio izvrsnu loptu u šesnaesterac, loptu kojom je ‘izbacio‘ cijelu katalonsku obranu, a za koju mu se Nico O‘Reilly odužio pogotkom.

U smiraju prvog dijela uslijedio je novi pogodak Barcelone, ovoga puta strijelac je bio Pablo Torre, dok je drugi pogodak Cityja, pod pokroviteljstvom Matea Kovačića, stigao u 60. minuti. Hrvatski veznjak kao da je htio ‘nadvisiti‘ reprezentativnog kolegu u genijalnosti asistencije, što je u konačnici, moglo bi se reći, i napravio.

Zanimljivo, loptu je dočekao upravo od Gvardiola, i to ispred svog šesnaesterca, kada se zaputio u nevjerojatan trk. Prodorom kakav rijetko tko može napraviti u sekundi je izbacio čak četiri protivnička igrača, sjurio se put Barcinog gola i sjajnim dodavanjem u prostor namjestio pogodak Jacku Grealishu.

SJAJAN PRODOR KOVAČIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Komentari

Povezano