Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Pogledajte trenutak kada je cijela Arena zaplakala zbog Dražena Petrovića

U četvrtak se u zagrebačkoj Areni održala utakmica sjećanja na nekadašnjeg legendarnog košarkaša Dražena Petrovića. Možda i najbolji igrač kojeg je hrvatska košarka imala poginuo je u automobilskoj nesreći 7. lipnja 1993. godine. U trenutku nesreće imao je 28 godina.

U utakmici za Petrovića, nekadašnjeg igrača Šibenke, Cibone, Real Madrida, Portland Trail Blazersa i New Jersey Netsa, nastupile su svjetske košarkaške zvijezde, među njima i Realovi igrači Džanan Musa Walter Samuel Tavares.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, na spektaklu u Areni pojavile su se aktualne košarkaške megazvijezde poput Luke Dončića, ali i hrvatske legende poput Tonija Kukoča.

No, ono što je glavna tema je trenutak kada je na parket došla reprezentacija Hrvatske s Olimpijskih igara 1992. u Barceloni. Tada se na video zidu pokazao Dražen Petrović, koji je barem virtualno, pozdravio sve okupljene.

Nakon toga je s razglasa Arene Zagreb krenulo oriti “Kako je dobro vidjeti te opet”, a pjesmi se priključila cijela Arena. Luka Dončić, Dario Šarić, Ivica Zubac i ostatak zvjezdane družine nije mogao ostati ravnodušan na najemotivniji trenutak večeri. To je još samo jedan pokazatelj koliko je Dražen Petrović značio za hrvatsku i europsku košarku.

Komentari

Povezano