Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Prekrasne škarice Sanabrije donijele bod Torinu Ivana Jurića protiv Napolija

Nogometaši Napolija i Torina su na stadionu Diego Armando Maradona otvorili 28. kolo talijanske Serie A. U Napulju nismo vidjeli pobjednika jer je susret okončan remijem od 1:1.

Tijekom prvog poluvremena su mnogo aktivniji i spremniji bili nogometaši Napolija, no odličan je između vratnica gostujuće momčadi bio Vanja Milinković-Savić. Srpski vratar je u 15. te 43. minuti zaustavio raspoloženog Khvichu Kvaratskheliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Gruzijac je uspio matirati Srbina u 61. minuti. Kvaratskhelia je predao loptu za Maria Ruija i nastavio kretnju, a povremeni portugalski reprezentativac ga pronalazi krasnim centaršutem s lijeve strane kojeg on koristi i zabija između dvojice braniča za vodstvo domaće momčadi i branitelja naslova prvaka Italije. Bio je to njegov 10. pogodak ove sezone, a četvrti u posljednje tri utakmice.

Odgovor je uslijedio samo tri minute kasnije. Poslije kornera s lijeve strane i malog flipera u kaznenom prostoru, lopta je došla do Antonia Sanabrije, koji je samo par sekundi ranije ušao u igru, a on prekrasnim udarcem škaricama iz blizine matira Alexa Mereta. Za Paragvajca je to bio četvrti pogodak ove sezone, a drugi protiv Napolija. Njegovu magiju možete vidjeti OVDJE.

Do kraja susreta je Napoli dominirao na krilima izrazito raspoloženog Kvaratskhelije, ali njegovi pokušaji nisu uspjeli proći pokraj Milinković-Savića te su obje momčadi inkasirale po bod. Torino hrvatskog trenera Ivana Jurića i hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića koji je odigrao svih 90 minuta je nastavio niz od četiri utakmice bez pobjede, dok je Napoli nastavio niz od pet utakmica bez poraza u Serie A. Podsjećamo, hrvatski strateg nije mogao biti uz teren zbog kazne od tri utakmice koja mu je izrečena ovog tjedna.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano