Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Rookie Lakersa pogodio 20 poena zaredom i postigao najviše poena ove predsezone

Dalton Knecht, rookie Los Angeles Lakersa, je oduševio sinoć u predsezonskoj utakmici protiv Phoenix Sunsa. 23-godišnjak je postigao 35 poena u 32 minute igre. Knecht je pogodio osam od 13 pokušaja za tricu uz sedam skokova, dvije ukradene lopte i dvije blokade.

Iako i sami pogled na statistiku puno govori (najviše poena za igrača ove predsezone), tek kada sagledamo kontekst se može vidjeti o koliko impresivnom nastupu se radi. Njegovih ukupnih 25 poena u četvrtoj četvrtini i produžetku (zabio 20 uzastopnih poena za Lakerse) u potpunosti su preokrenuli tijek utakmice, a tricom preko 221 centimetara visokog Bol Bola odveo je utakmicu u produžetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knecht je dominirao i u dodanom vremenu zabivši 13 od 15 poena Lakersa uključujući nekoliko ključnih trica koje su presudile pitanje pobjednika. Za sami kraj, bivši član sveučilišta Tennessee je blokirao šut i odmah pretvorio akciju u and-one kako bi osigurao pobjedu 128:122.

Bilo je vidljivo da je publika u Footprint Centru ostala u nevjerici kako jedan novak, 17. pick na draftu, može toliko promjeniti tijek igre u drugom poluvremenu. Ipak, tko god je pratio još uvijek kratku karijeru ovog mladića zna da se radi o igraču iznimnih šuterskih sposobnosti. U svojoj posljednjoj godini na koledžu predvodio je svoju konferenciju u poenima (20,2), a uspješnu sezonu je tada okrunio s 40 poena protiv Kentuckyja.

U ranijim predsezonskim susretima 198 centimetara visoki Knecht se istaknuo s 19 poena protiv Golden State Warriorsa i 16 s Minnesota Timberwolvesima. Trenutno u pripremnim utakmicama prosječno bilježi 18 poena uz 36 posto šuta za tri poena, što pokazuje da bi mogao postati vrlo važan kotačić Lakersa tijekom sezone, posebno u kontekstu njihove potrebe za vanjskim šutem.

Video nevjerojatne predstave pogledajte ispod:

Komentari

Povezano