Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Sjajni Cole Palmer za 15 minuta zabio četiri gola protiv Brightona

Chelsea i Brighton odigrali su ludih nešto više od prvih pola sata na Stamford Bridgeu. Chelsea vodi 4:2, a sva četri pogotka za domaćina zabio je nestvarni Cole Palmer. Englez je postao prvi igrač u povijesti Premier lige s četiri gola u jednom poluvremenu.

Nije dobro krenulo za Chelsea, koji je pao u zaostatak u sedmoj minuti. Tada je Georginio Rutter iskoristio grešku Roberta Sancheza i zabio za 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo gostiju je trajalo do 21. minute kada kreće show Colea Palmera. Prvi pogodak zabio je na praznu mrežu nakon asistencije Nicolasa Jacksona.

Šest minuta kasnije, Palmer zabija drugi gol. Tada je iskoristio kazneni udarac, kojeg je izborio Jadon Sancho. U 31. minuti Palmer je kompletirao trogodak predivnim pogotkom iz slobodnog udarca s 25 metara od gola.

Brighton se u igru vratio samo tri minute kasnije. Sanchez je dodao loptu Balebi, koji se zahvalio na poklonu i poslao loptu u praznu mrežu. Oba gola Brightona došla su nakon velike greške španjolskog vratara.

No, Palmer nije dao Brightonu da ostane blizu te u 42. minuti zabija još jedan gol. Sancho je bio u ulozi asistenta, dok je nestvarni Englez još jednom matirao vratara gostiju.

ČETIRI GOLA PALMERA I GOLOVE BRIGHTONA POGLEDAJTE OVDJE

Komentari

Povezano