Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Sosa dvostruki asistent u utakmici koja je prekinuta zbog plastične čaše

Nakon povijesno lošeg ulaska u sezonu nogometaše Ajaxa čekalo je gostovanje kod posljednje momčadi nizozemskog prvenstva Utrechta. Poprilično su loše gosti ušli u susret, a Utrecht je golovima krajem prvog i početkom drugog dijela vodio s dva pogotka prednosti. Strijelci za domaću ekipu bili su Ryan Flamingo u 44. i Mike van der Hoorn u 48. minuti.

A onda se Ajax u tri minute na krilima hrvatskog reprezentativca Borne Sose vratio u susret. Sosa je upisao dvije asistencije, a obje je dobro iskoristio Kristian Hlynsson koji je bio strijelac u 52. i 55. minuti utakmice. Sosine asistencije pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je do potpunog preokreta stigao u 65. minuti nakon jedanaesterca kojeg je precizno realizirao Steven Bergwijn. I kada je sve izgledalo kako će Ajax prekinuti svoj negativan niz i napokon upisati sva tri boda, Jens Toornstra je u 71. minuti postigao pogodak za izjednačenje Utrechta i rezultat 3:3.

Koliko je taj rezultat konačan ili ne jedno vrijeme bilo je pod znakom pitanja pošto je utakmica pred sam kraj privremeno prekinuta zbog plastične čaše koja je bačena na teren.

I zaista nije bio, utakmica se ubrzo nastavila, a Oscar Fraulo je uspio postići sedmi pogodak na susretu i donijeti Utrechtu sva tri boda. Kada se činilo kako je to sve od uzbuđenja za ovaj susret, utakmica je ubrzo ponovno prekinuta zbog ponovno bačenog predmeta u teren. Ovaj put je rezultat zaista bio konačan te je susret završio pobjedom Utrechta 4:3.

Josip Šutalo odigrao je cijeli susret za Ajax, Sosa je iz igre izašao u prvoj minuti sudačke nadoknade, dok je Jakov Medić ostao na klupi za pričuvne igrače.

Ajax sada nije nikoga svladao gotovo puna dva mjeseca, a posljednju pobjedu su upisali još krajem kolovoza protiv Ludogoretsa u doigravanju za Europa ligu. U međuvremenu su upisali tri remija i pet poraza u svim natjecanjima, a na prvenstvenoj tablici se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu sa samo pet osvojenih bodova u sedam odigranih kola.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano