Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Srbija poražena od Australije u prvoj pripremnoj utakmici u Abu Dhabiju

Nakon što su košarkaši Australije jučer doživjeli 98:92 poraz od strane SAD-a u svom prvom pripremnom dvoboju u Abu Dhabiju, danas su pružili sigurniju predstavu. Njihov protivnik bila je Srbija koju su pobijedili rezultatom 84:73.

Susret Orlova i Boomersa bio je obilježen igrom u egalu koju dokazuje činjenica da su momčadi   ispustile ostvareno vodstvo čak 18 puta. Pitanje pobjednika presudio je impresivni 12:0 niz Australaca u posljednjoj dionici pri rezultatu 67:66.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

X-faktor Australije bio je njihov 35-godišnji veteran Patty Mills koji je ponovno pokazao svoj napadački arsenal s 28 poena (4/7 za tricu) u 28 minuta. Millsa su pratili Dante Exum (15 poena i sedam skokova) i Josh Giddey (13 poena i šest skokova).

Orlovi, koji su danas igrali bez Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića, su dobili kvalitetan nastup od Filipa Petruševa koji je bio prvi strijelac svoje momčadi s 17 poena, dok je trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić ostvario double-double s 14 poena i skokova.

Sutra nas očekuje nastavak pripremnih utakmica u Abu Dhabiju te ćemo u 18:00 h gledati pretpregled utakmice grupe C na Olimpijskim igrama između SAD-a i Srbije.

Sažetak utakmice pogledajte ispod:

Komentari

Povezano