Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

[VIDEO] Studentski Centar na krilima Hrvata šokirao Partizan

Partizan se nakon ispadanja iz Eurolige okrenuo ABA ligi, a danas je ugostio crnogorski Studentski Centar u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige.

Strateg Partizana Željko Obradović je naglasio da je osvajanje ABA lige prioritet, međutim nisu dobro započeli u ostvarivanju tog cilja te su danas doživjeli šokantan poraz rezultatom 83:84.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 19-godišnji Hrvat Zvonimir Ivšić je bio heroj večeri s double-double učinkom od 22 poena i 13 skokova, a tome je i nadodao 3 blokade te je odveo svoju momčad do vodstva od 1:0 u seriji. Ovo mu je ujedno i prvi double-double učinak ove sezone u ABA ligi.

U samoj završnici pri rezultatu 83:81 za Partizan, Ivšić je prvo u obrani dočekao i blokirao pokušaj Mathiasa Lessorta, da bi sljedeći napad zakucao i izborio slobodno bacanje koje je na kraju pospremio za prednost svoje ekipe od pola koša što se na kraju ispostavilo zadnjim poenima na susretu i slavlje momčadi iz Crne Gore.

Solidnu utakmicu je odigrao i Mateo Drežnjak koji je upisao učinak od 11 poena, 4 skoka i 5 asistencija. U porazu Partizana su se istaknuli Zach LeDay s 20, Kevin Punter s 13 i Lessort s 12 poena.

Komentari

Povezano