Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Tottenham do tri boda u utakmici koja je kasnila 30 minuta

Nakon što je kasnio zbog problema u prometu, dvoboj Tottenhama i Qarabaga u Londonu započeo je nešto više od pola sata kasnije od planiranog. Iako su već u sedmoj minuti ostali s igračem manje poslije isključenja Radua Drăgușina, Englezi su uvjerljivom 3:0 pobjedom otvorili natjecanje u Europi ove sezone.

Mreža gostiju zatresla se već u 12. minuti, a domaćine je u vodstvo doveo Brenan Johnson. U nastavku, Pape Matar Sarra je u 52. minuti povećao prednost Pijetlova, da bi Azerbajdžanci svega šest minuta kasnije propustili smanjiti zaostatak poslije promašenog kaznenog udarca Torala Bayramova koji je završio na vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okvir je gola i nekoliko trenutaka kasnije sputao Qarabag da se vrati u utakmicu, a ovoga je puta udarac okušao Juninho Viera. Tottenham nije propustio kazniti promašene prilike gostiju, a to su učinili u 68. minuti preko Dominica Solankea koji je pratio igru i pospremio odbijanac nakon šuta Heung-min Sona.

U sljedećem kolu momčad iz Londona gostuje kod Ferencvárosa, dok Dinamov protivnik iz play-offa Lige prvaka dočekuje švedski Malmö.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano