Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Trener Slaven Belupa isključen zbog grubih psovki na račun suca

Nakon sinoćnjeg uzbudljivog susreta Slaven Belupa i Lokomotive koji je završio rezultatom 2:2, ne stišavaju se odjeci i nezadovoljstvo iz redova koprivničkog ligaša.

Posebno je buran u svojim prosvjedima tijekom utakmice ponovno bio trener Slaven Belupa Ivan Radeljić, koji je već i nakon utakmice protiv Hajduka u prvom kolu imao mnogobrojne primjedbe na račun sudaca i sudačke organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je u 39. minuti poludio na jednu odluku suca Patrika Kolarića zbog čega je bio prvo opomenut, a potom i isključen iz igre. Prema sucu utakmice je uputio sljedeće riječi koje su upisane i u službeni zapisnik, a na sve se nadovezao i nedopušten ulazak u teren te bacanje bočice vode:

“P**** ti materina, j*** ti Bog mater, j*** ti Bog mater u p****”.

Incident se nastavio i u svlačionici, gdje je Radeljić ponovno verbalno napao suca, što će gotovo sigurno rezultirati strožom kaznom od strane disciplinskog suca Alena Klakočera.

Nakon utakmice, trener Belupa je izrazio svoje nezadovoljstvo, naglasivši da su živci bili tanki zbog niza odluka koje su, po njegovom mišljenju, išle na štetu njegove momčadi. Iako je priznao da je njegova ekipa bila bliža pobjedi u drugom poluvremenu, zaključio je kako više nema smisla komentirati suđenje.

Komentari

Povezano