Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Tri gola Hrvatske u sedam minuta protiv Poljske

Hrvatska igra ludu utakmicu u Poljskoj u sklopu 4. kola Lige nacija. Nakon prvih 45 minuta Hrvatska u Varšavi vodi 3:2. Domaćini su puno bolje otvorili utakmicu i poveli već u 5. minuti pogotkom napadača milanskog Intera Piotra Zielinskog (30).

Hrvatska potom iz zaostatka dolazi do vodstva 3:1 u razmaku od samo sedam minuta. Prvo je fantastično pogodio Borna Sosa u 19. minuti utakmice za izjednačenje, a njegov drugi pogodak u 25. nastupu za Hrvatsku možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za preokret je potom u 24. minuti svoj prvijenac za Hrvatsku zabio Petar Sučić (20) na asistenciju svog klupskog suigrača Martina Baturine (21). Dinamov dvojac odigrao je dupli pas, Sučić je izbio pred poljskog vratara i pogodio suprotni kut u malu mrežu za prednost Hrvatske 2:1. Pogodak Sučića možete pogledati OVDJE.

Samo dvije minute kasnije Sučić uzvraća asistencijom Baturini. Sučić je iskoristio pogrešno dodavanje Poljaka i presjekao loptu, a potom je podvalio pred gol za Baturinu, koji je ostao miran u završnici i zabio treći gol Hrvatske u sedam minuta. Pogodak Baturine možete pogledati OVDJE.

Do kraja poluvremena za Poljsku je u posljednjoj minuti prvog dijela zabio Nicola Zalewski (22), mladi igrač Rome.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano